Inkoppling Boosterkort

Boosterkort är en funktion som ser till att strömmen från strömaggregatet når ända till de sista listerna/expansionsskåpen från strömaggregatet om man har en väldigt stor anläggning.

Det finns ingen exakt anvisning om när man behöver boosterkort, så ni behöver samråda med Creone innan ni beställer och installerar ett boosterkort då det beror på vad man har för skåp, vilken typ av lister, hur många expansionsskåp och vilken typ av strömaggregat.

ladda ned dokumenten nedan här: https://1drv.ms/f/s!AtyuMdNWW3GmvQuZ9yGDg_ITXcM8